The atlas of food: who eats what, where and why

Kurzformat

The atlas of food : who eats what, where and why / Erik Millstone and Tim Lang - London , 2004
1 Atlas (128 S.) : mehrfarbige Karten
  • Zürich, ZB, Kartensammlung, LKS 91 AXC 500

LEADER 00000nem a2200000 c 4500
001 991063483789705501
005 20201228183908.0
007 ad |||||
008 020913s2004 xxk | | eng
015 |a GBA2-U3158 
020 |a 1853839655  |q pbk. 
034 0 |a a  |d W1800000  |e E1800000  |f N0900000  |g S0900000 
035 |a (swissbib)161374190-41slsp_network 
035 |a 161374190  |9 ExL 
035 |a (NEBIS)004957216EBI01 
035 |a (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991063483789705501 
035 |a (41SLSP_UZB)990049572160205508  |9 (41SLSP_UZB)990049572160205508 
040 |a BDS  |d CH-ZuSLS 
082 0 4 |a 641.30223  |2 22 
082 0 4 |a 363.8  |2 22 
082 0 4 |a 664  |2 22 
082 0 4 |a 338.19  |2 21 
245 0 0 |a <<The>> atlas of food  |b who eats what, where and why  |c Erik Millstone and Tim Lang 
250 |a Reprinted 
255 |a Versch. Massstäbe  |c W 180°-E 180°/N 90°-S 90° 
264 1 |a London  |b Earthscan  |c 2004 
300 |a 1 Atlas (128 S.)  |b mehrfarbige Karten 
500 |a First publ. by Earthscan in the UK in 2003 
504 |a Includes bibliographical references and index 
650 7 |a Landwirtschaft  |2 idszbzzk 
650 7 |a Ernährung  |2 idszbzzk 
650 7 |a Erde  |2 idszbzzk 
650 7 |a Ernährung  |0 (DE-588)4015332-0  |2 gnd 
650 7 |a Landwirtschaft  |0 (DE-588)4034402-2  |2 gnd 
650 7 |a Lebensmittelhandel  |0 (DE-588)4034883-0  |2 gnd 
650 0 |a Food 
650 0 |a Food industry and trade 
655 7 |a Atlas  |2 gnd-content 
700 1 |a Millstone, Erik 
700 1 |a Lang, Tim 
852 4 |b Z04  |c KL  |j LKS 91 AXC 500  |9 (41SLSP_UZB)990049572160205508 
900 |a IDSE5E57ANH-2005 
900 |a IDSZ2zbzmon200506f  |c IDSZ2beer  |d IDSZ2zbzswk200507b  |e IDSZ2hoeh 
949 |c KL  |p 68  |j LKS 91 AXC 500  |b Z04  |9 (41SLSP_UZB)990049572160205508 
986 |a (41SLSP_UZB)990049572160205508  |9 (41SLSP_UZB)990049572160205508 
990 |a E57400  |2 E57-20050825  |9 LOCAL  |9 (41SLSP_UZB)990049572160205508 
990 |a ZB630  |2 Z01  |9 LOCAL  |9 (41SLSP_UZB)990049572160205508 

Basisinformationen

Signatur:
  • Zürich, ZB, Kartensammlung, LKS 91 AXC 500
Ressourcentyp:
Atlas
Titel:
The atlas of food: who eats what, where and why / Erik Millstone and Tim Lang
Erscheinungsangaben:
London, Earthscan, 2004
Auflage / Ausgabenvermerk /Entstehungsstufe:
Reprinted
Kartendaten und Karteninformationen:
Versch. Massstäbe; W 180°-E 180°/N 90°-S 90°
Physische Beschreibung:
  • 1 Atlas (128 S.): mehrfarbige Karten

Sucheinstiege

Person:
Ort:
Formschlagwort:

Anmerkungen

Allgemeine Anmerkung:
First publ. by Earthscan in the UK in 2003
Sprache, Schrift:
Englisch
ISBN:
1853839655; pbk.

Identifikatoren

Systemnummer:
991063483789705501
Andere Systemnummer:
  • (swissbib)161374190-41slsp_network
  • 161374190
  • (NEBIS)004957216EBI01
  • (EXLNZ-41SLSP_NETWORK)991063483789705501
  • (41SLSP_UZB)990049572160205508
Quelle: